Studio Steelblue | think about it | sweater

THNK about it

Lieve volgers, lieve allemaal,

Wij hopen dat het naar omstandigheden goed gaat met jullie. Het corona virus raakt ons allemaal. Ook wij hebben er op onze manier last van. Maar Studio Steelblue staat voor de positieve boodschap en juist nu willen we die met jullie delen!

Ons motto is THNK about it. Juist in deze tijden is het positiviteit wat ons sterkt en er doorheen sleept. Daarom lanceren wij vandaag de THNK sweater. Deze was al bedoeld als een sweater met een positieve boodschap, met de huidige crisis wordt deze alleen maar krachtiger.

 

Omdat ook wij ons steentje willen bijdragen gaan we het volgende doen:

EEN. Van iedere verkochte sweater doneren wij 5 euro aan de lokale voedselbank. De voedselbanken zitten flink in de problemen, omdat hun aanlevering flink gedaald is.

TWEE. Verzorgend en Medisch personeel zijn onze helden en verdienen een oppepper. Stuur een mail naar info@studiosteelblue.com met wie een oppepper en daarmee 13% korting verdient en we sturen je een eenmalige kortingscode toe.

DRIE. Bij de verkoop van iedere THNK sweater maken we een unieke poster die jouw positieve THNK boodschap vertelt. Je kunt deze posten op social media, of uitprinten en ophangen. Zo verspreiden we samen de THNK boodschap!

VIER. GRATIS VERZENDING. Uiteraard volgen we hierbij de voorschriften van het RIVM.

VIJF. Zoals jullie van ons gewend zijn is de sweater DUURZAAM gemaakt van 85% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester. De bedrukking is met verf op waterbasis.

 

THNK about your health THNK about your family and be safe Joost & Bianca – Studio Steelblue

Wat is duurzame kleding nou precies?

Lees HIER het blog wat je duidelijkheid geeft.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment