Studio Steelblue | behind the scenes

Video is de content van 2020! Je kan niet om video heen, video mag niet ontbreken in je marketing strategie. Alle experts zijn het er over eens, wanneer je niets met video doet heb je de boot volledig gemist. En toen kwam Covid-19 om de hoek kijken… Hoe maak je een video op 1,5 meter afstand? 

Maar voor creative ondernemers is ook in de 1,5 meter samenleving een oplossing te vinden. Met een beetje passen en meten nemen wij vandaag een aantal toffe video’s op. In het gebouw waar onze studio is gevestigd hebben we een ruimte die perfect is voor onze shoot; genoeg ruimte om op veilige afstand van elkaar te werken en toch een toffe video te maken.

We werken vandaag voor het eerst met onze eigen “video koning” Nicky. Na het zien van een van zijn viraal gaande video’s op Facebook hebben we snel geschakeld en is hij nu freelance (ja ook jullie kunnen hem inhuren!) onderdeel van #teamstudiosteelblue. We willen vandaag een zogenoemde video snack opnemen. Voor de leken onder ons, zoals ik, dit is een korte video van minder dan 30 seconden die je makkelijk even checkt op je mobiel of tablet.

Studio Steelblue | behind the scenesBianca is vroeg aanwezig en maakt de ruimte alvast 1.5 meter proof. Wanneer de rest arriveert kunnen we gelijk aan de slag. Even later is Nicky ook in the building en gaan we gelijk los met een aantal shots van de nieuwe THNK t-shirts. Soms heeft corona ook zijn voordelen voor ons, want de dansschool van ons model Maxime draait nog niet op volle toeren, dus zij kan vandaag ook aanwezig zijn! We zitten al snel lekker in de flow en Nicky kan zijn shots goed maken. Bianca neemt Maxime nog even mee om ook een paar foto’s voor social media te schieten, als we dan toch bezig zijn! Ondertussen is ook Wouter binnen, dus we moeten even oppassen met de onderlinge afstanden. Maar omdat de dames buiten aan de slag gaan is dit ook snel opgelost. Geoefend maakt Wouter de moves voor de camera die Nicky hem vraagt te doen. Nadat hij klaar is maken we ook met Wouter nog wat beelden voor onze socials.

Studio Steelblue | behind the scenes

Uiteraard drinken we nog even koffie met een wat lekkers van bakkerij Stijnman en praten over de nieuwe plannen van Studio Steelblue, de corona crisis en uiteraard over de prachtige Netflix documentaire “The last dance” of Michael Jordan.

Een ochtend als vandaag bewijst maar weer dat je met creativiteit voor heel veel dingen een oplossing weet te vinden. En dat je op een veilige manier ook hele toffe dingen kunt maken! Een geslaagde dag al zeggen wij het zelf.

Ben je nieuwsgierig naar de videosnacks?

Nog heel even geduld, Nicky is keihard aan het werk om er wat moois te maken!

Tot snel!

Joost

 

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment