Studio Steelblue | winkel

Tijdens deze corona crisis staan we allemaal voor grote uitdagingen, ieder op zijn eigen gebied. Allemaal gaan we op onze eigen manier met de uitdagingen om en komen we met creatieve en originele oplossingen voor problemen die opeens ontstaan zijn. Zo is de lokale kroeg eigenaar online bingo koning geworden en heeft hij een bezorg cafetaria. Zien we online seminars voorbij komen, geeft de dansschool les in de buitenlucht en produceren de sportscholen inspirerende YouTube video’s om thuis mee aan de slag te gaan. Ook winkeliers zijn voor grote uitdagingen komen te staan en vandaag vertellen we over onze partner Luucx Good Goods.

Toen we ongeveer 2 weken in de intelligente lockdown zaten kregen wij via Instagram contact met Luucx uit Wageningen. Na een aantal leuke berichten heen en weer gestuurd te hebben kwamen we tot de conclusie dat we een goede match vormen. Dus een nieuwe samenwerking is geboren en de volgende dag zit ik in de auto naar Wageningen om daar een mooie collectie af te leveren.

Studio Steelblue | winkelLuuc van Wezel en zijn zus Cecile runnen sinds 2019 hun conceptstore Luucx Good Goods. In hun winkel bieden ze ruimte aan een mooie diversiteit van merken en producten. Van fiets tot chocolade zeggen ze zelf. De grote gemene deler in het assortiment is duurzaamheid. Want alles wat in de store te verkrijgbaar is heeft een sustainable of sociale achtergrond. Een van de blikvangers is de houten fiets van Sandwichbike maar ook de ge-upcyclede tassen van Fraenck zijn heel tof, maar eigenlijk is in ieder hoekje van de winkel wel iets leuks te ontdekken. En allemaal duurzaam, of had ik dat al gezegd?!

Aangekomen in Wageningen moet ik even zoeken maar blijkt Luucx gevestigd aan een leuk pleintje in het centrum van de stad. Ik wordt automatisch naar binnen getrokken door de open indeling van de winkel en merk dat ik gelijk blij en geïnspireerd raak door alle mooie spullen die ik zie. Luuc begroet mij hartelijk, zonder hand, dat blijft toch vreemd en we gaan even zitten voor een kop thee. Pratend over beide bedrijven komen de uitdagingen die de corona crisis opwerpt aan bod, zo is de stad uiteraard uitgestorven en zijn nog veel winkels gesloten. En dus is de traffic in de winkel flink afgenomen. Luuc had al een webshop in de planning staan, maar door de crisis hebben ze deze naar voren gehaald en zijn ze al flink actief. Cecile is verantwoordelijk voor de shop en het aanbod breid bijna dagelijks uit met leuke producten. En vandaag is dus de beurt aan Studio Steelblue!

Luuc heeft eeStudio Steelblue | winkeln mooi rekje vrij gemaakt voor onze collectie en ik hang deze vol met een mooie mix van onze sweaters, t-shirts en plaids. Zo is uiteraard de Loesoe sweater verkrijgbaar en zijn ook beide Bird hoodies en de logo t-shirts en sweater meegekomen. Natuurlijk mag onze bestseller de THNK sweater niet ontbreken. Als kers op de taart hebben we het plaid meegenomen, deze matcht perfect met de meubels die bij Luucx te koop zijn.

Studio Steelblue | winkel

Nadat we nog even gezellig gezeten hebben ga ik richting Oudewater, maar niet zonder even gestopt te zijn bij de Wageningse Berg, het oude stadion van FC Wageningen. Voor mij als liefhebber van klassieke stadions een mooie bonus bij dit bezoek aan Luucx.

Wil je ook een kijkje nemen in de toffe conceptstore van Luuc en Cecile?

Luucx Good Goods bevind zich aan de Markt 2 te Wageningen.

De webshop is 24/7 geopend op luucx.nl

Tot snel!

Joost

Studio Steelblue | winkel   Studio Steelblue | winkel   Studio Steelblue | winkel

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment