Een nieuwe serie op ons blog is like it. Hier zetten we alles in de spotlights wat we tof vinden! Omdat we gek zijn op delen, willen wij jullie de spullen die wij mooi vinden en met een goed verhaal niet onthouden. Hebben we voorkeuren? Nee niet echt. Hebben we voorwaarden? Ja, wel een beetje. Alles waar we over schrijven en posten heeft betrekking op onze kernwaarden; inspirerend, stijlvol, duurzaam, creatief , kwaliteit en verbindend.

Binnen die kaders is alles mogelijk.. dus heb je een tip: info@studiosteelblue.com is the place to be.

 

In de eerste aflevering staat UNBEGUN centraal.

Een Amsterdamse jongen werkte in zijn tienerjaren op de markt, waar hij als bijbaan de marktkramen opbouwde in de vroege morgen. Toen hij jaren later nog eens terug dacht aan die duizenden zeilen die hij op de kramen neerlegde en wat daar mee gebeurde wanneer ze vervangen werden, was een nieuw idee snel ontstaan.

UNBEGUN upcycled oude marktzeilen om ze een nieuw leven te geven als rugtas, fanny pack, schoudertas of laptop sleeve. Een marktzeil begint na 5 dienstjaren op de Amsterdamse markten aan een nieuw leven, gevuld met mooie verhalen komt het materiaal binnen bij UNBEGUN. Hier begint het proces van schoonmaken, repareren en verwijderen van achtergebleven schroeven en spijkers. De volgende stap is de productie. Ook dit gebeurt in de omgeving van Amsterdam, waar door de naaisters in enkele uren op vakkundige wijze een sleeve of tas in elkaar wordt gezet. Dankzij het materiaal en het diverse aanbod daarin is ieder product uniek en ook zijn er regelmatig nieuwe kleurcombinaties beschikbaar. De producten hebben namen mee kregen van bekende Amsterdamse markten zoals uiteraard Albert Cuyp, Noordermarkt, Nieuw Markt en Dappermarkt. 

Op het Studio Steelblue kantoor zijn de laptop sleeves in gebruik. Bianca spotte het label op Instagram en was direct zo enthousiast dat ze een bestelling plaatste. Het verhaal van UNBEGUN sluit perfect aan op waar wij met Studio Steelblue voor willen staan. Toen ook Joost een nieuwe sleeve nodig had was zijn keuze snel gemaakt. Voor de MacBook maat die Joost heeft was het model wat hij wilde nog niet beschikbaar. Maar via een korte chat bleek de oplossing snel gevonden, een custom made sleeve! Wat een top service..

Kortom, ben je opzoek naar een duurzaam alternatief om jouw spullen stijlvol te verpakken en vervoeren?

Check dan zeker de site van UNBEGUN eens!

www.unbegun.nl

Inspiratie op insta?

https://www.instagram.com/unbegunbags/

 

 

Wil jij onregelmatig updates van ons ontvangen en gelijk 10% korting op je volgende aankoop scoren?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment