Brandstory

Think about what you do.
Think about how you do it.
Think about where you make it.
Think about what you use.
Think about who you work with.
– Think about it –

Bij Studio Steelblue geloven we dat als je de tijd neemt om na te denken over de belangrijke dingen in het leven, je je verwachtingen kunt overtreffen. Toen we ons merk ontwikkelden, hebben we veel tijd genomen om na te denken over elk aspect van ons label. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met lokale vakmensen, de prachtige materialen die we gebruiken, de ontwerpen die we maken en de details die we in elk product dat we maken aanbrengen.

Wij hebben overal aan gedacht. Doe jij dat ook?

Think about what you do

We houden allebei van mode. Bianca heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en samenstellen van collecties voor zowel grote als kleine retailers. Sinds 2 jaar heeft ze haar eigen freelance bedrijf genaamd B’Signed. Joost heeft meer dan 20 jaar ervaring in de mode wereld voor high-end retailers als De Bijenkorf, Hans van Groeningen en Armani. Met die gecombineerde passie hebben we Studio Steelblue opgericht. Omdat we geloven in een levensstijl waarin je nadenkt over wat je doet en de dingen die je koopt. En vooral omdat we willen genieten van de dingen die we doen. Altijd.

StudioSteelblue058-small
StudioSteelblue098-small
Think about how you do it.

In een leven dat steeds sneller voorbij gaat, kiezen wij ervoor om het op onze eigen manier te doen. Door de tijd te nemen voor de cruciale beslissingen, door onze eigen unieke combinatie te maken tussen ontwerp en vakmanschap en door de beste beschikbare materialen te gebruiken.

Think about where you make it.

Voor onze productie kiezen we ervoor om zo dichtbij mogelijk te produceren. Daar waar de beste ambachtslieden zitten. Dat zie je terug in onze producten, die met liefde en door echte specialisten in elkaar zijn gezet. Lokale specialisten samengebracht in een lifestyle brand. Ontworpen door liefhebbers, gemaakt door vakmensen, voor de moderne wereldburger. Dat is Studio Steelblue.

Studio Steelblue | blog
Elke-Smit-Fotografie117
Think about what you use.

Elke materiaal wat we gebruiken in onze collecties is met aandacht gekozen om het beste niveau te krijgen tussen topkwaliteit en duurzaamheid. Wij werken daarom voornamelijk met gerecycelde en milieuvriendelijke materialen. Dit om de aarde te sparen waar mogelijk.

Think about who you work with.

Het werken met getalenteerde ontwerpers, vakmensen en andere professionals inspireert ons om het beste uit Studio Steelblue te halen dat we kunnen. We hebben zorgvuldig de beste locals geselecteerd om aan elk aspect van ons merk te werken. Van onze breispecialist tot onze fotograaf en van onze online specialisten tot de winkels, allemaal met de liefde en passie voor hun eigen specialiteit.

Elke-Smit-Fotografie017