FAQ

Betaling

Het is mogelijk om te betalen met Ideal en creditcard. Je kan de gewenste betalingsoptie selecteren aan het eind van het bestel proces.

Duurzaamheid

Studio Steelblue werkt zo duurzaam mogelijk. Dit doen we door de tijd te nemen voor elke belangrijke beslissing, door onze uniek mix van ambacht en design en te zoeken naar de beste duurzame materialen. Elk materiaal wat we gebruiken in onze collecties is met aandacht gekozen om de beste balans te krijgen tussen kwaliteit en en duurzaamheid. Wij werken daarom voornamelijk met recycelde en milieuvriendelijke materialen. Omdat wij vinden dat dit geen keuze is maar een vanzelfsprekendheid.

Levering

Als je de koerier hebt gemist zal hij automatisch proberen het pakket de volgende dag nogmaals te bezorgen. Wanneer dit na 2 pogingen niet is gelukt, zal het worden afgeleverd bij het dichtst bijzijnde afhaalpunt. Hierover krijgt je bericht van de vervoerder.

Wanneer de order voor 16:00 geplaatst is wordt deze binnen 2 werkdagen verstuurd. Je ontvangt een track & trace code per mail wanneer het pakketje onderweg is.

Wanneer je order niet is aangekomen, neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier welke je vindt onder het kopje “contact” of je kan ons mailen naar info@studiosteelblue.com. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0348 76 16 72

Wij versturen naar Nederland en België.

Wij maken gebruik van de bezorgdiensten van PostNL.

Wanneer het pakket overgedragen is aan de postbezorger hebben wij er geen controle meer over. De vervoerder zal je via de Track&Trace opties op de hoogte houden en keuzes geven voor een tijdstip van levering.

Verzendkosten zijn vanaf €100,- gratis.

Overig

Je kan op 2 manieren contact opnemen met onze klantenservice. Je kan het contactformulier invullen welke je vindt onder het kopje “contact” of je kan ons mailen naar info@studiosteelblue.com. Telefonisch zijn we bereikbaar via 0348 76 16 72.

Artikelen verzameld in je shopping bag blijven er 24 uur inzitten. Na die tijd wordt je shopping bag automatisch geleegd.

Retourneren en ruilen

Het kan 7 werkdagen duren voordat je retourzending wordt verwerkt. Wanneer je retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk terugbetaald via de bij ons bekende betaalgegevens, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat we de retourzending hebben ontvangen.

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over je bestelde order. Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je order. Een retourorder kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@studiosteelblue.com. De items moeten ongebruikt zijn en in originele staat worden teruggezonden met alle kaartjes nog aan het artikel. Er is een retourformulier bijgesloten in de doos / zak. Indien je deze niet meer hebt kan je hem hier downloaden.
Een item ruilen is niet mogelijk. Wanneer je een andere maat of ander item wilt, moet er een nieuwe order geplaatst worden. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Wanneer er een probleem is met je product neem dan contact met ons op. Probeer niet zelf het probleem te verhelpen, want dan kunnen we het item niet terug nemen. Stuur ons een mail naar info@studiosteelblue.com of bel ons op 0348 76 16 72.

Load More