Studio Steelblue werkt samen met winkels!

Bij Studio Steelblue werken we graag samen met onze winkeliers. Omdat wij beiden geloven dat de duurzame mode die wij maken een product is wat in winkels heel goed tot zijn recht komt. Onze sustainable sweaters, truien, vesten, t-shirts en plaids worden geproduceerd van gerecyclede of verantwoorde materialen. Onze duurzame stoffen hebben een hele fijne greep wanneer je ze aanraakt en wanneer je ze kunt passen. De winkel is hiervoor nog altijd de perfecte lokatie.

Studio Steelblue is een story telling brand ofwel een merk met een verhaal. Wie kan dit verhaal beter vertellen dan een winkelier met jarenlange kennis van de mode wereld, producten en zijn eigen klanten. Nog een reden waarom winkels een belangrijke pijler zijn in de toekomst van Studio Steelblue. Het verhaal van de duurzame mode die wij zo lokaal mogelijk en onder de juiste omstandigheden laten produceren. Een winkelier is voor ons een ambassadeur van ons merk dus zullen we er ook alles aan doen om de winkel waar ons product te koop is te ondersteunen.

Ondersteunen van winkels

Bij het ondersteunen van winkels denken wij bijvoorbeeld aan het maken van custom banners, verkoop ondersteuning bij events. Maar ook het samen organiseren van een leuk event doen we graag. De lifestyle waar ons merk voor staat is een beleving waarin de pijlers van het merk, design, ambacht en verantwoorde productie samenkomen. Naast deze 3 pijlers vinden we het bij Studio Steelblue ook belangrijk om te genieten van het leven, samen met de familie onder het genot van een hapje en een drankje en ondersteunt door goede muziek. Dit zijn de events die perfect zijn om samen met winkels op te zetten , de inspirerende en stijlvolle locatie is vaak snel gevonden en een gastenlijst stellen we samen op om hier een succes van te maken.

Maar ook op het gebied van styling van de winkel, collecties en etalages kunnen we bij Studio Steelblue een goede samenwerking met de winkelier aangaan. Met de meer dan 20 jaar ervaring in retail, design en styling die we in huis hebben zijn we graag een partner die meedenkt en meewerkt om van de samenwerking tussen ons merk en de winkel een succes te maken.

Uit onze ervaring is gebleken dat we ook een online ondersteuning kunnen geven aan de winkels waar we mee samenwerken. Door specifiek en gericht te adverteren kunnen we de winkel vaak van extra traffic voorzien.

Op dit moment zijn de collecties van Studio Steelblue in de volgende winkels te vinden:

Luucx Good Goods
Markt 2
6701 CZ Wageningen